Select your Top Menu from wp menus

Moldovean la volanul unui camion furat în Austria – reţinut în România

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au intocmit lucrare penala unui cetatean din R. Moldova care conducea un autocamion care figura ca fiind declarat furat in Austria.

În Punctul de Trecere a Frontierei Albita, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor trecerii frontierei, pe sensul de iesire din România, Andrei O. cetatean din Republica Moldova, in varsta de 36 de ani, domiciliat in municipiul Chisinau, conducand un ansamblu de vehicule format dintr-un autocamion si o remorca.

In urma verificarilor specifice efectuate lucratorii nostri au constatat ca autocamionul figureaza in bazele de date ca fiind bun cautat in vederea confiscarii, semnalare introdusa de catre autoritatile din Austria.

Barbatul a declarat ca a nu a avut cunostinta despre faptul ca autocamionul figureaza ca fiind cautat de autoritati.

Politistii de frontiera au intocmit, pe numele barbatului, lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

Autoturismul in valoare de 85.000 lei a fost indisponibilizat in vederea recuperarii de catre proprietar.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldovean-la-volanul-unui-camion-furat-in-austria-retinut-in-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19