Select your Top Menu from wp menus

Moldovean la volanul unui autoturism căutat de Interpol

Un autoturism marca “KIA SORENTO”, cu o valoare de aproximativ 8500 de euro, a fost reţinut de către inspectorii controlului de frontieră din punctul internaţional de trecere Otaci, deoarece figura ca fiind furat din Suedia.
Astfel, pe sensul de intrare în ţară s-a prezentat la controlul de rigoare, un bărbat cu dublă cetățenie, a Republicii Moldova și a României, conducând un automobil “KIA SORENTO”, fabricat în anul 2003 şi înmatriculat în Bulgaria.

Cu ocazia formalităţilor, având suspiciuni cu privire la provenienţa mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în baza de date a Interpol, constatând că maşina figurează ca fiind furată în Suedia, din anul 2013.
În acest sens, bărbatul a declarat angajaților Poliției de Frontieră că nu ştia nimic despre faptul că automobilul ce îl deţine din ianuarie curent, este dat în căutare ca fiind furat.

Având în vedere cele constatate, mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul Secției Poliției de Frontieră Otaci, până la definitivarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldovean-la-volanul-unui-autoturism-cautat-de-interpo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19