Select your Top Menu from wp menus

Moldova s-a calificat în finala Eurovision

Republica Moldova s-a calificat ieri seara, 9 mai, în finala concursului muzical european Eurovision Song Contest 2017, care se va desfăşura sâmbătă 13 mai. Aseară, la Kiev, a avut loc prima semi-finală a concursului la care au participat 18 state. Republica Moldova a fost reprezentată de trupa SunStroke Project care a interpretat piesa „Hey Mamma!”, transmite IPN.

Alături de Moldova s-au calificat în marea finală încă nouă ţări. Este vorba de Azerbaidjan, Grecia, Suedia, Portugalia, Polonia, Armenia, Australia, Cipru şi Belgia. Formaţia din Republica Moldova, SunStroke Project, a evoluat sub numărul 12. Trupa a mai participat la Eurovision în anul 2010, la Oslo, alături de interpreta Olia Tira. În semi-finala din Norvegia, moldovenii s-au clasat pe poziția a 10-a, iar în finală – pe poziția 22.

A doua semifinală a concursului va avea loc joi,11 mai, iar finala, sâmbătă,13 mai. Anul trecut concursul european muzical Eurovision Song Cotest a fost câştigat de reprezentanta Ucrainei, Jamala, care a interpretat piesa „1944”, în care, interpreta spunea că a evocat amintirile străbunicii sale, care a făcut parte dintre tătarii deportaţi în masă de regimul stalinist în 1944.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldova-s-a-calificat-in-finala-eurovision/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19