Select your Top Menu from wp menus

Raiderul de la ” Moldelectrica” pune in pericol sistemul energetic

Dosarul dintre o companie ucraineana si Moldelectrica ia amploare. Mai mult, pretentiile firmei straine pun in pericol sistemul energetic din Moldova, in prag de iarna, iar autoritatile nu gasesc sa faca altceva decat sa vorbeasca despre un nou atac de tip raider.

Cazul a fost discutat la sedinta Consiliului Suprem de Securitate, convocat astazi de presedintele interimar, Marian Lupu.

„Suma litigiului este de 60 milioane de dolari, iar bugetul Moldelectrica este de 20 de milioane de dolari. In plus, intreprinderea Energo-Alians cere, pe langa 60 de milioane de dolari de la Moldelectrica, penalitati si recalculari in baza inflatiei, care ating cateva milioane in plus”, a spus Valeriu Lazar, ministrul Economiei.

Banii se cer pentru energia electrica livrata anterior tarii noastra si ramasa, in opinia firmei straine, care era intermediar, neachitata.

sursa: stirea zilei.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moldelectrica-un-raider-mai-mare-decat-asupra-bancilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19