Select your Top Menu from wp menus

Mold-street: Misteriosul acţionar Brumă de la Victoriabank revine

La finele anului trecut, Judecătoria Buiucani a decis din nou să intervină în activitatea Victoriabank, a treia ca mărime bancă din Moldova, şi mai ales în luptele de culise pentru controlul acestei instituţii financiare.
Ca şi în septembrie 2014, decizia a fost luată în baza unei cereri depuse de Octavian Brumă, deţinător a şapte acţiuni la Victoriabank şi şef la o firmă afiliată companiei de asigurări Asito.
Situaţia din jurul Victoriabank rămâne tensionată deja de doi ani şi ceva, după ce la finele lunii noiemebrie 2013 un pachet important de acţiuni a ajuns în mâinile unui grup de firme, despre care se spune că ar fi afiliate omului de afaceri Veaceslav Platon.

mai multe pe mold-street.com


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mold-street-misteriosul-actionar-bruma-de-la-victoriabank-revine/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19