Select your Top Menu from wp menus

Mobilizare generală la Poliția Rutieră

 Pentru a diminua riscul producerii accidentelor cauzate de încălcarea regimului de viteză, seful Poliției Rutiere, Serghei Diaconu, a anunțat mobilizare generală .  

Poliția Rutieră a scos peste 50 de echipaje pe drumuri în toată țara pentru a opri și amenda șoferii iresponsabili.

În mobilizarea generală vor fi implicați pentru prima data și 139 de studenți ai cursului special pentru poliția de patrulare a Academiei de Poliție. În total 349 de polițiști vor asigura prin rotație prezența non-stop a echipajelor de poliție pe cele mai periculoase porțiuni de drum.
În cadrul mobilizării generale, polițiștii implicați vor distribui fiecărui șofer care încalcă regimul de viteză, o filă in care este scris ca anul acesta  pe drumurile din Moldova în accidente rutiere au decedat 382 oameni și au primit leziuni grave alți 2424, etc.
 În luna noiembrie 47 de oameni au decedat în urma accidentelor rutiere grave.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mobilizare-generala-la-politia-rutiera/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19