Select your Top Menu from wp menus

Moarte pe drumul Cantemir -Leova, dupa o noapte de nunta

 Duminica, 5 august,  6 persoane au fost descarcerate de salvatori dintr-o masina strivita de un copac.  Doar trei din acestea mai sunt in viata.

Potrivit politiei rutiere, un tînăr în vîrstă de 23 ani, conducînd autoturismul de model BMW 320, a pierdut controlul automobilului şi s-a tamponat într-un copac de pe marginea carosabilului.

În rezultatul impactului, şoferul a decedat la faţa locul. Alţi doi pasageri, dintre care o minoră  de 12 ani,  au decedat în spitalul raional Cantemir. De asemenea, alte trei persoane din autoturism sunt internaţi cu diverse traume în acelaşi spital.

Sursa mentioneaza  că tinerii implicaţi în accidentul rutier se întorceau de la o nuntă.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/moarte-pe-drumul-cantemir-leova-dupa-o-noapte-de-nunta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19