Select your Top Menu from wp menus

Satul Mitoc: dupa hram, un cumplit accident. Un tanar decedat, altul – ranit

Un accident tragic a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, in satul Mitoc. Un tanar de 19 ani a murit, iar altul a fost transportat la spital.

Informatia a fost confirmata de catre Directia Situatii Exceptionale Orhei, care a trimis la fata locului o echipa de descarcerare. Potrivit sefului de echipa, Timofei Guja, in jurul orei 3 si 20 de minute a fost inregistrata comunicarea comisariatului de politie Orhei despre  necesitatea eliberarii oamenilor care sunt prinsi in fiarele unei masini distruse. Salvatorii au lucrat mai mult de o ora si jumatate pentru a descarcera victimele  dintrun  automobil de model Nissan.

Un tanar de 19 ani nu a supravietuit , insa, accidentului, iar un alt tanar – cu cativa ani mai in varsta, domiciliat in satul Mitoc, a suferit traumatisme. Potrivit lui Timofei Guja, automobilul care a intrat in Nissan a parasit locul accidentului.

Tragedia a fost provocata de tamponarea a 2 unitati de transport pe traseul national Chisinau-Soroca,  nu departe de stadionul din satul Mitoc – localitate care vineri si-a sarbatorit hramul satului.

Pana la aceasta ora nu s-a reusit obtinerea vreunei informatii de la politia rutiera Orhei.

 

 

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mitoc-dupa-hram-un-cumplit-accident-un-tanar-a-decedat-altul-ranit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19