Select your Top Menu from wp menus

Miting pentru votul mixt , cu participarea PD, în câteva localități

În timp ce la Chișinău, mai multe ONG-uri și partide de opoziție au adunat oamenii pentru a protesta contra intenției guvernării de a trece la sistemul electoral mixt, în câteva orașe din republică au loc contramanifestații.

Potrivit media din capitală, astfel de mitinguri la care participă oficiali PD, au loc la Edineț, Ialoveni și Cahul. Publika.md scrie că la aceste manifestații participă 30 de mii de oameni.

Pe de altă parte, Ziarul de Gardă scrie că oamenii au fost aduși la aceste manifestații în mod organizat, cu autobuze , iar Jurnal.md – că în mai multe raioane cum ar fi Criuleni, Strășeni, Hâncești transportul spre Chișinău, era stopat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/miting-pentru-votul-mixt-cu-participarea-pd-in-cateva-localitati/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19