Select your Top Menu from wp menus

Mită de 50 de mii de lei pentru şeful Serviciului Investigare a Fraudelor Economice a Inspectoratului de Poliţie Orhei

Mită în valoare de 50 de mii de lei i-a fost propusă şefului Serviciului Investigare a Fraudelor Economice a Inspectoratului de Poliţie Orhei pentru încetarea acţiunilor de urmărire penală în privinţa a trei agenţi economici.

Banii au fost propuşi de un bărbat din Chişinău, în vârsă de 32 de ani, pentru a fi încetată cauza penală de delapidare a averii străine în proporţii deosebit de mari.

Deşi oferta a fost refuzată de omul legii, acesta avertizându-l pe afacerist că poate răspunde penal pentru faptă, chişinăuianul a oferit poliţistului 50 de mii de lei, afirmă un comunicat al Procuraturii Generale.

Potrivit aceleiaşi surse, bănuitul este reţinut pentru 72 de ore, iar dacă va fi recunoscut culpabil de acţiunile sale ilegale, acesta riscă până la 6 ani de închisoare.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mita-de-50-de-mii-de-lei-pentru-seful-serviciului-investigare-a-fraudelor-economice-a-inspectoratului-de-politie-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19