Select your Top Menu from wp menus

Misterul pe care niciun om nu l-a putut explica. Ce au găsit cercetătorii pe „pământul sfânt” din Tibet

Arheologii americani ajunseseră în zona de nord a Tibetului în căutarea osemintelor de dinozaur, însă ce au descoperit a fost dincolo de imaginaţia lor.

În urmă cu aproape 11 ani, în vara anului 2002, aceştia au găsit, chiar lângă izvorul râului Yangtze, mai multe ţevi care păreau că ies din stânca muntelui Baigong. Aceste formaţiuni ciudate nu păreau făcute de mâna omului.

Tot în această zona muntoasă se află şi două lacuri „îndrăgostite”, despre care călugării budişti spun că ar fi fermecate – unul este cu apă dulce, iar celălalt lac este cu apă sărată.

Lângă aceste lacuri se află şi o piramidă cu o înălţime de 50 de metri, care este în apropierea unor peşteri ale căror intrări sunt în formă de triunghi. Cercetătorii care au intrat în aceste peşteri au povestit că din mijlocul lor se văd mai multe tuburi care străpung stânca și se îndreaptă spre exterior.

Pentru a vedea din ce material sunt făcute aceste tuburi, s-au prelevat mai multe bucăţi şi au fost trimise pentru teste în laborator. Rezultatul?
„Ţevile” conţin 30% oxid feric, amestecat cu o cantitate mare de dioxid de siliciu şi oxid de calciu.

Însă, interesant este faptul că 8% din compoziţie nu a putut fi identificat. Această concluzie demonstrează faptul că aceste tuburi au fost construite din materiale ori inexistente pe Terra, ori care încă nu au fot descoperite.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/misterul-pe-care-niciun-om-nu-l-a-putut-explica-ce-au-gasit-cercetatorii-pe-pamantul-sfant-din-tibet/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19