Select your Top Menu from wp menus

Misterul nedezlegat al Chinei: Un bărbat gol, cu o gonflabilă, este alergat de o femeie dezbrăcată

Camerele de supraveghere de pe străzile din Beijing au surprins într-una din nopţile trecute o secvenţă despinsă parcă dintr-un film suprarealist. O femeie complet dezbrăcată aleargă să prindă un bărbat care fuge cu o păpuşă gonflabilă sub braţ.

Într-un oraş atât de cosmopolit şi populat ca Beijing-ul, care are 20 de milioane de locuitori, se petrec zilnic multe lucruri ciudate. Unele dintre ele sunt însă de-a dreptul inexplicabile, dacă nu şocante, precum o secvenţă în care un bărbat gol aleargă prin oraş cu o păpuşă gonflabilă sub braţ, urmărit de o femeie complet dezbrăcată.

Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate pe stradă şi imediat ce au fost făcute publice au provocat valuri de uimire. Potrivit dailymail.co.uk, confuzia domneşte în rândul bloggerilor, unii crezând că e vorba de un proiect artistic, în timp ce alţii îşi dau cu părerea că scena este o urmare a unor disfuncţionalităţi apărute în jocul sexual al celor doi.

  • papusa_52647100
  • papusa1_51088100
  • papusa2_37623700

Citeste mai mult pe rtv.net


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/misterul-nedezlegat-al-chinei-un-barbat-gol-cu-o-gonflabila-este-alergat-de-o-femeie-dezbracata/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19