Select your Top Menu from wp menus

MISTERIOSUL manuscris al Arhanghelului Gabriel dă creştinismul peste cap

Un manuscris vechi, găsit într-un sit arheologic din Iordania, dă creştinismul peste cap, deoarece prezintă nişte informaţii care ar lua din importanta pe care o atribuim învierii lui Iisus Hristos.

Manuscrisul este scris în limba ebraică pe o tabletă din piatră, cu cerneală, nefiind cioplit aşa cum te-ai fi aşteptat.
Informaţiile de acolo, care sunt descifrabile în proporţie de 50%, şi ar fi fost cuvintele Arhanghelului Gabriel prezintă o informaţie care cutremură bazele creştinismului. Se pare că pe vremea celui de-al doilea templu evreiesc, cu câteva sute de ani înainte de a se fi născut Iisus Hristos, cineva a înviat după trei zile.
Într-unul dintre rândurile care se mai pot citi scrie clar „Şi în trei zile vei învia!” Astfel, a apărut teoria controversată că a mai existat un Mântuitor înaintea lui Iisus, care s-a ridicat din mormânt după trei zile.
Documentul controversat, care a fost expus la Muzeul Israel din Ierusalim, pune la încercare credinţa şi mai ales curiozitatea cercetătorilor, care încearcă să dea de cap întregului mesaj pentru a determina cu exactitate la ce se referă şi cum de se vorbeşte, cu atât timp înainte, de o înviere care are loc la trei zile după moarte.
Tableta a fost găsită în urmă cu 13 ani şi la începutul ei scrie „Eu sunt Gabriel”, de unde s-a concluzionat că aceasta conţine profeţia Arhanghelului cu acest nume.

sursa: libertatea.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/misteriosul-manuscris-al-arhanghelului-gabriel-da-crestinismul-peste-cap-mai-mult-misteriosul-manuscris-al-arhanghelului-gabriel-da-crestinismul-peste-cap-stiri-externe-libertatea-ro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19