Select your Top Menu from wp menus

MIȘIN explică de ce a părăsit PCRM

Decizia PCRM de a boicota activitatea Parlamentului, necesitatea de a apăra drepturile rusolingvilor din R. Moldova, iată care sunt motivele care l-au determinat pe Vadim Mișin și ceilalți doi deputați comuniști să părăsească PCRM.

Mișin a declarat presei că el și colegii săi vor rămâne în opoziție față de AIE, dar vor forma o opoziție constructivă.

”Vom vota proiectele pe care le vom considera utile societății”, a spus Mișin, precizând că a discutat anterior în partid despre necesitatea revenirii fracțiunii PCRM în Parlament, dar nu a fost auzit.

Mișin s-a grăbit să anunțe că decizia sa și a celorlalți doi deputați comuniști de a părăsi partidul nu a fost influențată de nimeni din exterior.

”Unii vor zice că suntem proiectul lui Filat, Plahotniuc sau chiar Voronin. Vreau să vă anunț oficial e proiectul nostru personal. Nu am discutat niciodată cu Filat, Plahotniuc, Lupu sau oricine despre acest lucru”, a declarat Mișin, precizând că va rămâne fidel ideilor comuniste.

La începutul ședinței de astăzi a Parlamentului, Vadim Mișin a anunțat că el împreună cu deputații comuniști Oleg Babenco și Tatiana Botnariuc părăsesc fracțiunea PCRM și se declară deputați independenți.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/misin-explica-de-ce-a-parasit-pcrm/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19