Select your Top Menu from wp menus

Mishelle și-a lansat videoclipul piesei „It feels so good“. Vezi VIDEO

Tânăra solistă care și-a câștigat succesul după duetul cu Randi, „Only you”, a mai scos un videoclip, care, la fel, promite să ajungă în topuri.

Este vorba de melodia „It feels so good”, despre care Mishelle spune că o face, într-adevăr, să se simtă bine. „Sunt atât de îndrăgostită, încât îndrăznesc să cred că iubirea a creat muzica. Muzica mea e ca un bilețel de dragoste”, spune artista.

Produsa de Randi în studiourile Ha Ha Production, „It feels so good” este o piesă inspirată de o poveste adevarată, al cărei clip te invită să visezi cu ochii deschisi: te plimbă printre nori albicioși și te face să revii cu picioarele pe pământ zâmbind. Regia îi apartine lui Igor Levinschi și Corina Caireac, iar întregul scenario a fost filmat la București.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mishelle-si-a-lansat-videoclipul-piesei-%e2%80%9eit-feels-so-good-vezi-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19