Select your Top Menu from wp menus

MIRACULOS: Un consilier din Orhei timp de trei ani reușește să trăiască din fotosinteză. Și-a cumpărat și un automobil fără a avea venit

Un caz miraculos din Orhei ar putea intra în atenția cercetătorilor de la Academia Națională de Inventivitate ( ANI). Este vorba de un ales local care timp de 3 ani a reușit să trăiască fără a avea vreun venit și chiar să-și procure un automobil. Este vorba de consilierul raional și municipal din partea Partidului Șor, Anatolie Neamțev. În declarațiile sale de avere și interese pentru anii 2018, 2019 și 2020 acesta nu indică nici un venit. Pe de altă parte, fără a avea vreun venit sau cont în bancă acesta a reușit în 2018 să-și cumpere un automobil Dacia la prețul de doar 5 mii de lei.
Cercetătorii încearcă să explice fenomentul prin faptul că acest local trăiește din fotosinteză, adică se hrănește cu razele soarelui și nu are nevoie de vreun venit pentru a se întreține. O altă explicație ar putea fi constituția ierbivoră a organismului alesului local care îi permite să se hrănească din pășunat în perioada caldă a anului.

Textul reprezintă un pamflet de 1 aprilie – ziua păcălelor și a glumelor