Select your Top Menu from wp menus

Miracol. A rămas în viaţă după ce glontele s-a oprit între dinţi

Bodyguardul unui om de afaceri din Chişinău a scăpat ca prin minune după ce în urma unei împuşcături, un glonte a ricoşat şi s-a oprit în dantura lui.

Omul de afaceri Grigore Panuş, tatăl lui Dan Panuş, băiatul decedat acum o săptămână, după ce a fost bătut într-o discotecă din Capitală, a trăit clipe de coşmar împreună cu angajaţii săi.

Potrivit jurnaltv.md, un bărbat din Chişinău a venit la sediul firmei lui Grigore Panuş din sectorul Râşcani al Chişinăului.

Poliţia nu divulgă circumstanţele, dar precizează că la un moment dat bărbatul care a venit în vizită a scos o armă şi a tras un foc. Glontele a ricoşat şi a ajuns între dinţii bodyguardului.
Medicii de la Urgenţă nu au avut decât să extragă glontele oprit în dantură.
Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru huliganism. Suspectul este cercetat penal în libertate.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/miracol-a-ramas-in-viata-dupa-ce-glontele-s-a-oprit-intre-dinti/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19