Select your Top Menu from wp menus

„Miracol” a la Moldova: captura-recurd de ţigări de contrabandă s-a înjumătăţit

Banc:
Cică era ziua de naştere a unui vameş şi colegii lui nu ştiau ce cadou să-i facă. Zice unul:
– “Hai să-i cumpărăm un Ferrari!”
Ceilalţi protestează:
– “E prea puţin, mă, ce naiba!?”
Altul:
-“Hai să-i luăm o vilă în Elveţia!”
Ceilalţi:
– “E prea puţin, să fim serioşi, e colegul nostru de atîţia ani!”
Altul:
– “Hai să-l lăsăm singur pe tură într-o zi.”
Ceilalţi:
– “E prea mult, mă…”

După ce săptămana trecută Servicul Vamal anunţa despre o captură-record de circa 200 000 de pachete. de ţigări de contrabadă în valoare de 1 mln de euro, astăzi vamşii au emis un comunicat potrivi căruia numărul pachetelor s-a înjumătăţit relatează Radio Orhei cu referire la comunicatele Serviciului Vamal.
La 5 ianuarie Serviciul Vamal al Republicii Moldova relata despre o captură record de contrabandă cu ţigări, care se estimeaza la circa 1 mln. de Euro. La vama Albiţa în dimineaţa zilei de 5 ianuarie 2013, a fost stopată tentativa de contrabandă cu ţigări în cantitate de circa 200 000 de pachete.
La 9 ianuarie Serviciul Vamal a emis un comunicat în care se anunţă că la finalizarea controlului fizic efectuat de către inspectorii vamali asupra remorcii tractată de camionul de model „Scania”, cu numere de inmatriculare poloneze, cu ţigări de contrabandă, s-a constatat cantitatea de 107 300 de pachete de tigări de diferite mărci.
Comunicatul de azi nu face nici o precizare care ar expica înjumătăţirea cantităţii ţigărilor de contrabandă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/miracol-a-la-moldova-captura-recurd-de-tigari-de-contrabanda-s-a-injumatatit/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19