Select your Top Menu from wp menus

Mințite și trimise în Cipru să se prostituieze

Patru tinere cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani racolau moldovence și le transportau în Cipru, unde le impuneau să se prostitueze.

Acestea au fost reținute în Aeroportul Internațional Chișinău, de unde intenționau să trimită la muncă 3 tinere, până în prezent, poliția deținând date pe altele două.
Audiate de forțele de ordine, acestea au recunosocut că, anterior au practicat prostituţia în Cipru. Una dintre suspecte, care avea rol de lider al grupului, era coproprietara unui club de noapte în țara de destinație.
Poliția a stabilit că, de comun acord cu alţi patroni ai unor cluburi de noapte din orașul Lefke, femeia racola fete din Moldova, acestea fiind exploatate în toate locurile de agrement din gestiunea ei și a complicilor săi turci.
Victimele, făceau parte din familii social – vulnerabile, acestora fiindu-le propus un serviciu decent, cu un salariu de circa o mie de dolari pe lună. Căzând în plasă, fetele beneficiau, din contul suspecților, de actele necesare și plecarea din Aeroportul Internaţional Chişinău sau cel din oraşul Odesa, Ukraina. Ajunse la destinaţie, însă, acestea erau deposedate de acte și impuse să se prostitueze.
În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi găsite vinovate, cele patru «afaceriste» riscă o pedeapsă cu privaţiune de libertate pe un termen de la 10 la 20 de ani.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/mintite-si-trimise-in-cipru-sa-se-prostituieze/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19