Select your Top Menu from wp menus

Minor din Brăviceni, cu 15 dosare penale la 15 ani. Pe unul dintre acestea a fost deja trimis la închisoare.


În ultimii trei ani, un băiat din comună Braviceni Orhei, a ţinut în frica întreagă localitate. Potrivit Poliţiei din Orhei, recent minorul fost condamnat de către Judecătoria Orhei la un an de privațiune de libertate pentru furt în proporţii deosebit de mari şi răpirea mijloacelor de transport. Pedeapsă s-ar putea însă mări considerabil, date fiind alte 14 dosare pe numele tânărului infractor, care se afla la moment pe rol la poliție, procuratură și în instanța de judecată.

Nici brăţara de monitorizare care i-a fost aplicată la picior în vara anului 2020, nu l-a împiedicat pe minor să fure, jefuiască şi răpească autoturisme. Acesta a reuşit să-şi scoată brăţara, ridicând numărul infracțiunilor săvârște în ultimii trei ani la 25.

Până în luna decembrie 2019, băiatul, care a împlinit de curând 15 ani, a figurat în calitate de bănuit în cadrul mai multor cauze penale. Acestea însă au fost încetate, deoarece la acel moment minorul din Braviceni nu avea vârsta de la care putea fi tras la răspundere penală.