Select your Top Menu from wp menus

Ministrului de externe Iurie Leancă s-a întâlnit cu omologul său român, Titus Corlăţean

Ministrului de externe, Iurie Leancă s-a întâlnit ieri la Bucureşi cu omologul său român, Titus Corlăţean, relatează Radio Orhei cu referire la un somunicat al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene.
Potrivit sursei citate vizita de lucru la București a avut loc la invitația omologului român şi face parte din seria de acțiuni menite să consolideze dialogul politic bilateral.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au convenit asupra organizării următoarei reuniuni a Comisiei Mixte interguvernamentale pentru integrare europeană, care se va desfășura la Chișinău în anul curent, precum și a reuniunii Comisiei Interparlamentare pentru Integrare Europeană, care va fi găzduită la București, în primul semestru al acestui an. Totodată, s-a discutat organizarea, la Bruxelles, în primăvara anului în curs, a reuniunii Grupului informal de sprijin, la nivelul statelor UE, a acțiunii europene a Republicii Moldova, co-prezidat de România și Franța, în cadrul Președinției irlandeze în exercițiu a UE. Aceste mecanisme au un rol important pentru avansarea într-o logică de pre-aderare a țării noastre la UE.

Agenda vizitei ministrului Iurie Leancă a inclus şi întrevederi cu alţi factori decizionali privind avansarea în implementarea proiectelor comune de interconexiune energetică, inclusiv construcția gazoductului Ungheni-Iași.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministrului-de-externe-iurie-leanca-s-a-intalnit-cu-omologul-sau-roman-titus-corlatean/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19