Select your Top Menu from wp menus

Ministrul Sănătăţii respinge acuzaţiile care îi sunt aduse în câteva dosare penale. VIDEO

Ministrul Sănătăţii, Andrei Usatâi respinge acuzaţiile care îi sunt aduse în câteva dosare penale. El a declarat astăzi în cadrul unui briefing că toate acuzaţiile fac parte dintr-o campanie murdară împotriva sa şi a ministerului pe care îl conduce.
Referitor la demersurile către Camera de Licenţiere prin care se cereau derogări de la prevedrile legale referitoare la distanţa dintre faramacii, Usatâi a declarat că aceste scrisori au urmărit asigurarea accesului populaţiei la medicamente calitative şi apropierea serviciilor faramceutice de cetăţean.
Ministrul a mai declarat că el nu a semnat nici o licenţă, ele fiind eliberate de Camera de Licenţiere în urma unor hotărâri judecătoreşti
Referindu-se la cele expuse astăzi întro-o conferinţă de presă de directorul adjunct al Direcţiei de urmărire penală din cadrul CNA Bogdan Zumbreanu, Usatâi a spus că însuşi CNA a recunoscut că nu există nici un suspect, nu exista nici un prejudiciu şi totul se bazează pe o presupunere. Cu acelaşi succes , potrivit ministrului, în baza unor presupuneri în vizorul CNA ar putea ajunge orice cetăşean al RM .
Usatâi a calificat acuzaţiile CNA drept joc politic , care afectează imaginea republicii, dar şi a organelor de drept.
Ministrul s-a mai delcarat gata să răspundă pentru acţiunile sale şi a spus că nu se ţine de funcţie.