Select your Top Menu from wp menus

Ministrul de externe rus fluierat la Chisinau de un moldovean de culoare

Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei a fost fluierat şi huiduit de John Onoje, un moldovean de origine africană.

John Onoje a protestat în faţa Ministerului de Externe şi Integrării Europene venirea la Chişinău a oficialului rus. „El a venit la Chişinău să promoveze interesele Rusiei şi a regiunii transnistriene“, spunea revoltat protestatarul.

De asemenea, John Onoje a cerut demisia lui Andrei Popov, viceministrul de externe, care ieri i-a spus că „miroase urât“.

De mentionat ca in prima jumatate a zilei de marti, Lavrov, alaturi de omologul sau moldovean, Iurie Leanca, prelungirea Tratatului de prietenie şi cooperare între  Federaţia Rusă şi Republic Moldovapentru încă zece ani.

De asemenea, în cadrul conferinţei de presă ţinute astăzi la sediul Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene din Chisinau, cei doi miniştri de externe au semnat un Acord de cooperare în domeniul arhivelor şi Planul de consultaţii bilaterale pentru anul 2012.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministrul-rus-de-externe-serghei-lavrov-fluierat-de-un-moldovean-de-culoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19