Select your Top Menu from wp menus

Ministrul Economiei, la Gara Auto din Orhei

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a întreprins astăzi o vizită de lucru la gara auto din Orhei, care recent a fost renovată. Lucrările de reparație capitale au fost efectuate în perioada noiembrie 2016 – august 2017 și au costat circa 3,4 milioane de lei, anunță un comunicat al Ministerului Economiei.

Potrivit sursei citate,  pe parcursul anilor 2014-2017 au fost efectuate reparații capitale în mărime de 17,16 milioane de lei, la șapte gări: Centru, Sud-Vest, Strășeni, Cantemir, Orhei, Glodeni, Fălești și Ungheni. Cea mai mare investiție, în valoare de 7,4 milioane de lei, s-a făcut la Gara Centru.

Tot în această perioadă au fost efectuate reparații curente la gările Bălți, Soroca, Leova, Hîncești, Briceni, Rîșcani, Sîngerei, Ceadîr-Lunga și Taraclia, în sumă de circa 2,28 milioane de lei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministrul-economiei-la-gara-auto-din-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19