Select your Top Menu from wp menus

Ministrul agriculturii, reținut într-un dosar de corupție

Ministrul agriculturii și industriei alimentare, Eduard Grama, a fost reținut pe 15 martie, pentru 72 de ore, într-un dosar de corupție. Informațiile au fost oferite într-un briefing de presă de către Viorel Morari, șeful Procuraturii Anticorupție.

Viorel Morari afirmă că, la începutul lui 2016, a fost pornită o cauză penală pentru însușirea prin excrocherie și înșelăciune a bunurilor Colegiului Naţional de Viticultură şi Vinificaţie din Chișinău. Dosarul a fost expediat în instanța de judecată. În dosar erau prezentate fapte din anii 90, prin care agenți economici au însușit bunurile Colegiului folosind acte false. În dosarul respectiv au mai fost pornite cauze penale în baza unor probe descoperite ulterior. Oamenii legii au ajuns să bănuiască că persoane cu funcție de răspundere din cadrul Ministerului Agriculturii au întreprins acțiuni sau inacțiuni care ar duce la deposedarea Colegiului de terenuri.

Eduard Grama este bănuit că ar fi primit sume de bani care nu i se cuvin pentru a întreprinde acțiuni prin care 9,9 hectare ale Colegiului Naţional de Viticultură şi Vinificaţie din Chișinău să treacă în posesia unui agent economic din Stăuceni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministrul-agriculturii-retinut-intr-un-dosar-de-coruptie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19