Select your Top Menu from wp menus

Ministrul agriculturii a depus cerere de demisie

Ministrul agriculturii și industriei alimentare, Eduard Grama, a expediat în adresa Cabinetului premierului o cerere prin care își anunță intenția de a demisiona din funcție, transmite IPN.

Într-un comunicat de presă remis de Guvern se menționează că cererea ministrului a parvenit joi. Tot joi Procuratura Anticorupție a expediat un demers la adresa premierului Pavel Filip, prin care a fost solicitată suspendarea provizorie a lui Eduard Grama din funcția de ministru, în legătură cu desfășurarea urmării penale.

„Având în vedere circumstanțele menționate, prim-ministrul Pavel Filip a transmis astăzi o scrisoare președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, prin care propune revocarea domnului Eduard Grama din funcția de ministru al agriculturii și industriei alimentare”, se mai spune în comunicat.

Ministrul agriculturii și industriei alimentare, Eduard Grama, a fost reținut pe 15 martie, într-un dosar de corupție. Eduard Grama este bănuit că ar fi primit mită pentru ca terenuri ale Colegiului Național de Viticultură și Vinificație din Chișinău să treacă în posesia unui agent economic din Stăuceni.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministrul-agriculturii-a-depus-cerere-de-demisie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19