Select your Top Menu from wp menus

Ministru german va vizita spitalul raional Orhei

Dirk Niebel, Ministrul Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, va vizita spitalul din Orhei

În perioada 29-30 mai 2012 în Republica Moldova, se afla în vizită oficială dl. Dirk Niebel Ministrul Federal German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare, marcând astfel 20 de ani de la stabilirea relaţiilor de cooperare moldo-germane.

În cadrul vizitei, Niebel  va avea întrevederi cu ministrul Dezvoltării Regionale şi Construcţiilor, Marcel Răducan și va vizita Spitalul Regional din Orhei.

Spitalul  din Orhei a fost ales ca obiect al vizitei Ministrului  Dirk Niebel, datorită faptului că a atras în ultimii trei ani investiţii importante, inclusiv din fonduri germane pentru cooperare tehnică şi financiară. In prezent,  Agenţia de Dezvoltare Regională Centru, în parteneriat cu Agenţia de Cooperare Internaţională a Germaniei(GIZ), desfăşoară aici un proiect de creştere a eficienţei energetice spitalului.

Întrevederea lui Dirk Niebel si a unei delegatii germane din circa 35 de persoane cu administrația și angajații spitalului din Orhei, reprezentanti ai APL, oameni de afaceri si altii va avea loc in  prima jumatate a zilei de miercuri.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministru-german-va-vizita-spitalul-raional-orhei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19