Select your Top Menu from wp menus

Miniştrii, reuniţi de urgenţă la Guvern , din cauza conditiilor meteo

Membrii Comisiei pentru Situaţii Excepţionale s-au reunit sâmbătă, 4 februarie, într-o şedinţă de urgenţă din cauza condiţiilor meteo, informează Serviciul de presă al Guvernului. Prim-ministrul Vlad Filat a solicitat ca toate instituţiile să fie pregătite şi să intervină în caz de necesitate.

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Anatolie Şalararu a anunţat că peste 440 de unităţi de tehnică sunt pregătite să intervină la dezăpezirea drumurilor. Totodată, pe mai  multe drumuri au fost instalate camere de supraveghere şi situaţia este monitorizată, astfel încât drumarii să intervină prompt în caz de necesitate.

 

În cadrul şedinţei, directorul Serviciului Hidrometeorologic de Stat, Ilie Boian a anunţat că, în următoarele două zile, temperaturile vor scădea, dar din data de 7 februarie vremea se va răci din nou, mercurul din termometre ajungând până la minus 27 de grade Celsius noaptea şi minus 16 grade ziua.
sursa: arena.md

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministrii-reuniti-de-urgenta-la-guvern-din-cauza-conditiilor-meteo/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19