Select your Top Menu from wp menus

Miniştrii PD ar putea fi înlăturaţi din Guvern

Miniştrii PD ar putea fi înlăturaţi din Guvern. Asta a lăsat să se înţeleagă astăzi premierul Vlad Filat după demiterea Executivului în Parlament. Acesta a spus că un partid care a votat demisia Guvernului nu mai poate avea miniştri în acel Guvern. Filat spune că ar putea veni cu o propunere de remaniere guvernamentală în cele trei zile, timp după care va trebui să anunşe demisia Guvernului. Filat adeclarat că soarta miniştrilor PD va fi decisă astăzi la o şedinţă a executivului ce va avea loc la ora 17.
Filat a mai declarat că motivul pentru care a fost demis guvernul este pentru că Vlad Plahotniuc a fost demis din prezidiul Parlamentului.
Potrivit lui Filat alegerile anticipate ar putea fi evitate doar dacă se va ajunge la un consens rezonabil.
Amintim că astăzi deputaţii PD au susţinut moţiunea de cenzură contra Guvernului. Acest partid deţine conducerea a 4 ministere :Economiei, Culturii, Muncii protecţiei sociale şi familiei şi cel al Tehnologiilor informaţionale.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministrii-pd-ar-putea-fi-inlaturati-din-guvern/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19