Select your Top Menu from wp menus

Miniştrii din Guvernul Filip au semnat declaraţia de integritate propusă de societatea civilă

După ce societatea civilă şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că Pavel Filip se eschivează de la semnarea declaraţiei de integritate propusă de organizaţiile neguvernamentale, membrii Cabinetului de miniştri, învestit la 20 ianuarie, au semnat textul iniţial.

Declaraţia de integritate pe propria răspundere a fost semnată încă înainte de a fi prezentate în plenul Parlamentului componenţa şi programul de activitate al Guvernului, dar au fost făcute publice astăzi, pe pagina oficială.

Potrivit unei declaraţii semnate de mai multe organizaţii neguvernamentale, după întrevederea din 19 ianuarie cu societatea civilă, când Filip şi-a arătat disponibilitatea de a semna documentul ce-i confirmă integritatea, juriştii au trimis în adresa ONG-urilor un text redactat, care ar semăna mai mult cu o promisiune. Societatea civilă insista ca noul Cabinet de miniștri, înainte de a fi învestit, să semneze public Declarația de integritate în varianta elaborată de societatea civilă şi solicita candidatului desemnat să nu accepte persoane incompatibile cu criteriile de integritate expuse în document.

sursa: anticoruptie.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministrii-din-guvernul-filip-au-semnat-declaratia-de-integritate-propusa-de-societatea-civila/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19