Select your Top Menu from wp menus

Ministerul Sănătății confirmă cazul medicului răpus de COVID-19 și anunță alte decese provocate de virus

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 17 445 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1250 în regiunea transnistreană, anunță Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. De asemenea, au fost înregistrate cazuri noi de deces provocate de COVID-19.

În ultimele 24 de ore, în cadrul Centrului COVID-19 din Chișinău, au fost internate 74 persoane cu suspecție la COVID-19. Potrivit Ministerului, 435 de pacienți sunt în stare gravă, dintre care 30 pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1074 – în stare de gravitate medie, ceilalți pacienți fiind în stare satisfăcătoare.

În același timp, instituția confirmă cazul medicului de famile din Fălești răpus de COVID-19. El avea 72 de ani și a fost internat la data de 14 iunie, la Spitalul Clinic Repulican. Ion Hanganu a activat în calitate de medic de familie în cadrul Centrului de Sănătate Pârlița, r-nul Ungheni. 

De asemenea, au fost anunțate alte trei decese. Este vorba de o femeie de 81 de ani din Chișinău și doi bărbați din Călărași și Nisporeni. Bilanțul deceselor a ajuns la 576.

Alte 303 persoane au fost vindecate și externate, numărul total fiind de 10.396.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministerul-sanatatii-confirma-cazul-medicului-rapus-de-covid-19-si-anunta-alte-decese-provocate-de-virus/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19