Select your Top Menu from wp menus

Ministerul Sănătății a lansat un concurs pentru pensionari

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a anunțat astăzi că lansează Concursul Premiul Național pentru Vârstnici “Pentru o viață activă la orice vârstă”. La concurs pot participa vârstnicii de 60 de ani și peste, care au realizat performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, medicină, antreprenoriat, agricultură, educație, sport, tehnologii informaționale, comunică MOLDPRES.

Potrivit surse citate, doritorii de a participa la concurs pot expedia dosarele până la data de 10 septembrie. Comisia de examinare va analiza dosarele participanților şi va nominaliza premianţii până la data de 16 septembrie.

Dosarul trebuie să conțină: numele, prenumele candidatului; denumirea completă a instituţiei/persoanei care înaintează dosarul la concurs confirmată prin semnătură (ştampilă, după caz); materialele care demonstrează performanțele în domeniile specificate; curriculum vitae; copia buletinului de identitate al candidatului și o scrisoare de recomandare.

Câștigătorilor li se vor înmâna diplome de confirmare a titlului de Laureat al Premiului pentru Vârstnici şi un premiu bănesc. Dosarele pot fi expediate la adresa Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, pe str. Vasile Alecsandri 2, mun. Chișinău sau la adresa electronică [email protected], cu mențiunea Concursul național de acordare a Premiului Național pentru Vârstnici.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministerul-sanatatii-a-lansat-un-concurs-pentru-pensionari/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19