Select your Top Menu from wp menus

Ministerul Educatiei creşte cu un vice-ministru si o secţie

In sedinta de astazi a Givernului,  prin operarea modificărilor la o hotărîre de guvern, a fost aprobată noua structură a Ministerului Educaţiei,l informeaza  Moldpres.  

Maia Sandu a precizat că efectivul Ministerului Educaţiei se măreşte cu 8 unităţi, fiind instituită încă o funcţie de viceministru, fortificată direcţia audit intern şi creată o secţie nouă care se va ocupa de sfera studiilor postuniversitare.

Tot astazi,  prin modificarea unei  alte hotarari anteroare de Guvern,  a  fost reintrodusă taxa de 30 de lei pentru procesarea dosarelor depuse de candidaţii la studii în instituţiile de învăţămînt superior.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministerul-educatiei-creste-cu-un-vice-ministru-si-o-sectie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19