Select your Top Menu from wp menus

Ministerul Afacerilor Interne a făcut un apel către Direcţiile Raionale de învăţământ să nu mai scoată copii de drumuri.

Ministerul Afacerilor Interne a făcut un apel către Direcţiile Raionale de învăţământ să nu mai scoată copii de drumuri.

Amintim că la Orhei în dimineaţa zilei de astăzi că 2 autobuze şcolare care transportau elevi au fost blocate de zăpadă, în preajma satelor Păhărniceni şi Ivancea.
Maiorul Viorel Patraş, sef sectie la Directia Situatii Exceptionale (DSE) Orhei, a relatat ca in ajutor au venit colaboratorii DSE si copiii se afla in prezent in siguranta.

Potrivit unui comunicat al MAI în lucrările de deszăpezire și evacuarea cetățenilor blocați în această noapte au fost implicaţi 60 polițiști 12 unități de transport din Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/ministerul-afacerilor-interne-a-facut-un-apel-catre-directiile-raionale-de-invatamant-sa-nu-mai-scoata-copii-de-drumuri/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19