Select your Top Menu from wp menus

Milsami va încerca să profite de suspendarea lui Igor Dobrovolskiy de la conducerea FC Dacia

Milsami Orhei va juca miercuri, 28 noimebrie contra ocupantei locului 2 in Divizia Naţională , FC Dacia Chişinău

Un eventual avantaj pentru Milsami ar putea constitui faptul că antrenorul celor de la FC Dacia, Igor Dobrovolskiy a fost suspendat recent pentru 5 etape de FMF.

Partida se va juca pe terenul sintetic al tadionului CSCT Buiucani din capitală. În anii trecuţi anume evoluările pe terenurile sintetice erau aduse drept justificări pentru rezultatelor slabe în campionat , fotbaliştii orheienii nefiind acomodaţi cu jocul pe astfel de terenuri.

Meciul nu poatră nici un pericol pentru poziţia pe care o ocupa Milsami în clasament. Următoarea clasată FC Olimpia este la 3 puncte distanţă de Milsami .

Partida de miercuri este penultima în Divizia Naţională din acest an. Ultimul joc orheienii îl vor disputa pe 3 decembrie, cu echipa care a învins FC Zimbru – Rapid Ghidighici.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-va-incerca-sa-profite-de-suspendarea-lui-igor-dobrovolskiy-de-la-conducerea-fc-dacia/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19