Select your Top Menu from wp menus

F.C. „Milsami” va fi gazda Supercupei Moldovei la fotbbal

Federaţia Moldovenească de Fotbal a desemnat astăzi, prin tragere la sorţi, gazda Supercupei Moldovei la fotbal 2012, dintre Milsami Orhei şi Sheriff Tiraspol.

Echipa orheieană va fi gazdă în deplasare, acasă la Sheriff, în data de 8 iulie, unde va întâlni campioana naţională Sheriff.

Amintim ca marti 5 iunie Centrul Anticorupţie a deschis un dosar penal pentru mituirea arbitrului din finala cupei Moldovei. Asta dupa ce patronul echipei Rapid Ghidighici, Victor Ostap a declarat ca sefii formatiei Milsami Orhei i-au dat 50 de mii de euro arbitrului pentru ca acesta sa favorizeze gruparea din Orhei.
Oamenii legii spun că deocamdată nu au suspecţi pe acest dosar, însă vor audia mai multe persoane. Printre acestea figurează şi patronul echipei Rapid.

Ofiterii anticoruptie spun că nu se vor opri doar la finala cupei, urmand sa investgheze si alte acte de coruprie din fotnalul moldovenesc.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-va-fi-gazda-supercupei-moldovei-la-fotbbal/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19