Select your Top Menu from wp menus

Milsami-Ursidos – 775 mii de euro. Rapid Ghidighici – 1 mln.350 mii euro

Românul Daniel Barna este cel mai valoros jucător al finalei Cupei Moldovei-Orange. Fundaşul formaţiei CSCA-Rapid Ghidighici este cotat de site-ul transfermarkt. de la jumătate de milion de euro. În total, lotul militarilor valorează un milion şi 350 de mii, în timp ce Milsami-Ursidos are în componenţă jucători în valoare de 775 mii de euro.

Cel mai scump jucător de la CSCA-Rapid este fundaşul român Daniel Barna, care este cotat la jumătate de milion de euro. Camerunezul Marc Gouiffe costă 400 mii de euro, iar românul Alexandru Bălţoi – 300 de mii. Denis Omerbegovic şi Vladimir Livşiţ au o valoare de piaţă de până la 100 mii de euro. Ceilalţi jucători ai formaţiei din Ghidighici nu sunt cotaţi de site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Milsami-Ursidos are doar şase jucători cotaţi de site-ul german. Cel mai scump „vultur” este brazilianul Ademar Xavier. Acesta valorează 325 mii de euro. Lusitanul Bruno Simao este cotat la 200 mii de euro. Adrian Sosnovschi, Valerian Gârlă, Fernando Espinoza şi Oleksiy Moiseenko valorează până la 100 mii de euro.

Finala Cupei Moldovei dintre CSCA-Rapid şi Milsami-Ursidos va fi jucata la Orhei   duminică de la ora 17.

sursa: publika.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-ursidos-775-mii-de-euro-rapid-ghidighici-1-mln-350-mii-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19