Select your Top Menu from wp menus

Milsami Orhei va juca cu campioana Bulgariei în calificările Ligii Campionilor

Milsami Orhei va juca cu Ludogorets Razgrad în turul doi al calificărilor Ligii Campionilor. Tragerea la sorți a fost efectuată luni, la sediul UEFA de la Nyon.
Prima manșă dintre Milsami și Ludogorets se va juca în Bulgaria, pe 14 sau 15 iulie. Returul se va disputa peste o săptămână, la Orhei.
La moment Milsami s-a despărţit de 8 jucători. Victor Gheorghiu, Constantin Iavorski, Vadim Calugher, Alexandru Răilean, Alexandru Antoniuc, Dumitru Călăraș, portarul Adrian Negai și Ovidiu Mendizov sunt cei care au părăsit campioana Moldovei. Iurie Osipenco a declarat într-un interviu pentru site-ul formaţiei că în această vară se vor semna contracte cu șase fotbaliști.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-orhei-va-juca-cu-campioana-bulgariei-in-calificarile-ligii-campionilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19