Select your Top Menu from wp menus

Milsami Orhei şi-a stabilit adversarii din cantonamentul de pregătire din Antalya.

Încă o echipă din Divizia Naţională şi-a „tras” cantonament de pregătire în Turcia. După ce se va pregăti aproape o lună la Vadul lui Vodă, Milsami se va deplasa pe 28 ianuarie în Antalya.

Stagiul de pregătire din Turcia va dura aproape o lună pentru discipolii lui Sergiu Cleşcenco, timp în care vor disputa şase meciuri cu adversari din Europa Centrală şi de Est.

În prima confruntare, orheienii se vor duela cu jucătorii de la Gornik Zabrze (locul 11 în Campionatul Poloniei). Vor urma dispute cu slovacii de la Kosice (5 februarie), Vorskla Poltava din Ucraina (9 februarie), bulgarii de la Slavia Sofia (11 februarie), multipla campioană a Letoniei, Ventspiels (16 februarie) şi Zorya Lugansk din Ucraina (17 februarie).

După meciurile din toamnă, Milsami Orhei se situează pe locul cinci în clasamentul Diviziei Naţionale a Moldovei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-orhei-si-a-stabilit-adversarii-din-cantonamentul-de-pregatire-din-antalya/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19