Select your Top Menu from wp menus

Milsami Orhei ar putea evolua fără jucători valoroşi contra Shakhtyor Soligorsk

Milsami Orhei ar putea evolua fără câţiva jucători valoroşi în returul meciului din Europa League contra Shakhtyor Soligorsk. Catre meciul de joi, 25 iulie, care va fi jucat pe terenul de acasa, echipa orheiană va avea probleme în atac. Atacantul Gheorhge Boghiu este accidendat şi ar putea lipsi din lotul Milsami chiar câteva luni. Un alt jucător, fundaşul Ovye Monday va lipsi de la meci din cauza cumulului de cartonaşe galbene în cele două etape preliminare ale Europa League.
Totuşi,  Milsami ar putea beneficia de un uşor avantaj graţie faptului că pentru echipa belarusă terenul din Orhei va fi unul necunoscut. Fotbaliştii de la Shakhtyor Soligorsk vor sosi târziu în R. Moldova şi îşi vor desfăşura antrenamentul pe stadionul Zimbru din capitală.

Amintim că în meciul disputat în deplasare acum o săptămâna, Milsami Orhei a reuşit să obţină un egal de 1:1. Dacă fotbaliştii orheieni vor obţine o victorie sau vor încheia meciul de joi, 25 iulie,  cu scorul de 0:0 , aceştia se vor califica în etapa a 3-a preliminară din Europa League. Acolo ei vor întâlni formaţia franceză Saint-Etienne.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-orhei-ar-putea-evolua-fara-jucatori-valorsi-constra-shakhtyor-soligorsk/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19