Select your Top Menu from wp menus

Milsami Orhei a pierdut de la Zimbru, dar a semnat cu un jucător al acestei formaţii

FC Milsami Orhei a prierdul primul meci amical disputat în anul 2013. Fotbaliştii antrenaţi de Ştefan Stoica au pierdut cu 0 la 1 în faţa Zimbru Chişinău.
Unicul gol al partidei a fost inscris, in minutul 18, de catre debutantul galben-verzilor, discipolul echipei Dinamo Tbilissi – Constantin Gabashvili.Ambele echipe au avut in lot un numar mare de jucatori aflati in probe.
Ieri Milsami a anunţat că a semnat un contract de doi ani şi jumătate cu jucătorul echipei FC Zimbru, Constantin Iarovschi. Fotbalistul de 22 de ani este prima achiziţie a formaţiei în pauza de iarnă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-orhei-a-pierdut-de-la-zimbru-dar-a-semnat-cu-un-jucator-al-acestei-formatii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19