Select your Top Menu from wp menus

Milsami Orhei a câştigat cu 2:1 meciul cu FC Zimbru

După un debut şovăitor în 2013, FC Milsami a reuşit în sfârşit să obţină o victorie meritată, vineri 15 martie. Partida disputată pe terenul sintetic al Complexului Sportiv de la Vadul lui Vodă , contra FC Zimbru s-a încheiat cu scorul de 2:1 în favoarea orheienilor.
Ambele goluri au fost înscrise de jucătorii Milsami în startul meciului. De Paula a marcat în minutul 3, iar în minutul 10, lPetru Leuca care a fost achiziţionat în luna februarie, a marcat al doilea gol în poarta celor de la FC Zimbru.
Fotbaliştii chişinăuieni au înscris golul de onoare în minutul 76 prin Silvica.
Orheienii rămân în continuare pe locul 4 în Divizia Naţională cu 37 de puncte acumulate.Ocupanta locului 3, FC Tiraspol care are 38 de puncte, joacă mâine cu FC Costuleni Rapid , care are 33 de puncte şi este pe locul 5 joacă mâine cu FC Olimpia Bălţi.

sursa: Radio Orhei


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-orhei-a-castigat-cu-21-meciul-cu-fc-zimbru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19