Select your Top Menu from wp menus

Milsami în continuare nu poate conta pe Constantin Arbănaş

Una dintre cele mai răsunătoare achiziții efectuate de ”vulturi” în iarnă a fost transferul fostului fundaș al celor de la Sheriff Constantin Arbănaș.
Totuși acesta nu a apucat să-și facă debutul pentru echipa care a reușit performanța istorică de a câștiga Cupa. Motivul absenței fundașului român este litigiul său cu clubul azer Khazar Lankaran cu care se află și până în prezent sub contract.
Acesta se judecă la FIFA pentru a primi restanțele salariale și dreptul de a evolua pentru Milsami. Se pare că acest caz se tergiversează, iar jucătorul cel mai probabil nu va evolua nici în partida cu fosta sa echipă Sheriff Tiraspol și nici în Europa League, unde orheienii s-au calificat în turul secund după succesul din Cupă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-in-continuare-nu-poate-conta-pe-constantin-arbanas/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19