Select your Top Menu from wp menus

Milsami cere FMF sa nu tăinuiască o decizie de sancţionare

La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea clubului FC Milsami a adresat  Federației Moldovenești de Fotbal o scrisoare deschisa, cu rugămintea de a prezenta oficial măsura disciplinară aplicată arbitrului meciului Sheriff – Milsami, D. Muntean, din data de 29.07.2012.

Milsami mai vrea ca  această decizie  sa fie pre zentata instituțiilor mass-media și opiniei publice și sa fie plasată pe pagina oficială de internet al Federației.

Semnatarii  scrisorii amintesc ca in alte alte cazuri, cum ar fi finala Cupei Moldovei Orange, Supercupa Moldovei, deciziile comisiei de disciplină au fost publicate pe pagina de internet al Federației, iar în acest caz decizia se tăinuiește.

In meciul disputat cu Sheriff Tiraspol la 29 iulie, Milsami a avut un gol anulat pentru un presupus fault în atac, comis de Gârlă. Reluările video ar demonstra  însă că nu a fost nici vorbă de fault.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-cere-fmf-sa-anunte-cum-l-a-sanctionat-pe-arbitru/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19