Select your Top Menu from wp menus

Milsami a primit cei mai putini bani din partea UEFA pentru campionatul European 2012

Deşi Republica Moldova nu a participat la faza finala a campionatului european de fotbal 2012, 6 echipe din ţară , jucătorii cărora au fost convocaţi la Naţională au prmit bani de la UEFA pentru evoluţia în preliminariile competiţiei.

Pentru că de la Milsami la Naţionala a fost convocat doar un jucător , echipei din Orhei i-a revenit suma de 4.183 EURO
Alte echipe, care au avut mai mulţi jucători convocaţi la naţionala au primit şi bani mai mulţi
Sheriff Tiraspol: 95.737 EURO
Dacia Chisianu: 37.736 EURO
Zimbru Chisinau: 29.350 EURO
Olimpia Balti: 16.771 EURO
Academia Chisinau: 12.579 EURO

Banii sunt împărţiţi de UEFA conform noului regulament de impartire a fondurilor obtinute in urma desfasurarii Campionatului European, care din acest an include nu doar tarile reprezentate la turneul final, dar si cele care au participat in preliminarii.
Unul din motivele principale ale acestui nou sistem a fost stimularea echipelor de club de a lasa mai usor fotbalistii sa evolueze pentru nationalele tarilor din care provin.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milsami-a-primit-cei-mai-putini-bani-din-partea-uefa-pentru-campionatul-european-2012/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19