Select your Top Menu from wp menus

Miliţia ucraineană RESPINGE informaţiile că la Odesa au murit oameni din Transnistria

Miliţia ucraineanp califică drept supoziţii informaţiile potrivit cărora în clădirea sindicatelor au decedat cetăţeni ruşi şi persoane originare din transnistria. Aceasta pe motiv că încă nu s-a reuşit identificarea cadavrelor depistate, din acest motiv fiind imposibil de vorbit la moment despre cetăţenia celor decedaţi. La fel miliţia respinge informaţiile că în clădire s-ar fi existat arme.

Amintim că ieri mass-media ucrainene au tirajat pe larg informaţiile potrivit cărora mai multe persoane decedate în incendiul din Palatul Sindicatelor în Odesa sunt din regiunea transnistreană şi Rusia, iar armele găsite în clădire la fel ar proveni din regiunea transnistreană şi din Rusia.

Potrivit ultimelor date în urma incendiului din clădire au decedat asfixiaţi de fum 36 de oameni . În total în violenţele din Odesa au murit 43 de persoane.

Violenţe au izbucnit vineri, în oraşul ucrainean Odesa, între militanţi proruşi şi grupuri de susţinători ai Administraţiei proeuropene de la Kiev.
Sute de militanţi proruşi purtând căşti de protecţie şi având bâte au atacat un grup de aproximativ 1.500 de manifestanţi proeuropeni, în centrul oraşului Odesa.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/militia-ucraineana-respinge-informatiile-ca-la-odesa-au-murit-oameni-din-transnistria/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19