Select your Top Menu from wp menus

Militarii moldoveni au participat la parada de pe Champs Elysees din Paris

Militarii moldoveni au participat, în premieră, la parada tradiţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a Republicii Franceze.

Evenimentul, ce marchează şi debutul manifestărilor de comemorare a 100 de ani de la declanşarea Primului Război Mondial, s-a desfăşurat pe Bulevardul Champs Elysees din Paris, Franţa.

Armata Naţională a detaşat la parada franceză trei militari ai Gărzii de Onoare, dintre care unul a purtat drapelul ţării noastre.

Potrivit informaţiilor oficiale, la Parada Militară de pe Champs Elysees din acest an au participat peste 3.700 de militari din 80 de ţări ale lumii, însoţiţi de 300 de vehicule militare, 240 de cai, 54 de avioane de luptă şi 36 de elicoptere.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/militarii-moldoveni-au-participat-la-parade-de-pe-champs-elysees-din-paris/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19