Select your Top Menu from wp menus

Militarii moldoveni au ajuns în Kosovo, acolo a fost arborat drapelul Republicii Moldova

Drapelul de stat al Republicii Molodova a fost arborat în cadrul unei ceremonii la baza multinațională ”Camp Vilaggio Italia” dislocată în localitatea Pech, Kosovo.

Contingentul Armatei Naţionale în misiunea KFOR, după sosirea la locul de destinaţie este antrenat în procesul de acomodare, amenajare a bazei materiale pentru activitatea cotidiană, precum şi în diferite şedinţe de familiarizare cu situaţia din zona de responsabilitate, misiunile care urmează a fi îndeplinite, etc.

După încheierea şedinţelor de instruire şi acomodare, militarii moldoveni, împreună cu colegii din alte contingente vor fi implicaţi în misiuni de patrulare în zona de responsabilitate, pază a diferitor obiecte, etc.

Republica Moldova a detaşat în misiunea KFOR din Kosovo un contingent din 41 de militari, dintre care 33 vor executa misiuni de securitate şi pază a obiectivelor militare şi de patrulare, șapte genişti şi un ofiţer de stat major.

sursa: National.MD


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/militarii-moldoveni-au-ajuns-in-kosovo-acolo-a-fost-arborat-drapelul-republicii-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19