Select your Top Menu from wp menus

Militarii din brigada „Dacia” au desfăşurat aplicații demonstrative FOTO

Militarii brigăzii de infanterie motorizată „Dacia” din Cahul au desfăşurat, ieri, aplicaţii demonstrative, la Centrul de instruire al unităţii militare.

Potrivit şefului statului major al batalionului de infanterie din cadrul brigăzii, căpitan Ion Baicu, aplicațiile, care au durat două săptămîni, au inclus pregătirea tehnicii companiei de infanterie, antrenarea efectivului la pregătirea de luptă şi executarea tragerilor de luptă din armamentul de infanterie.

Evenimentul, organizat în conformitate cu planul pregătirii de luptă, a avut drept scop evaluarea cunoştinţelor efectivului în termen şi prin contract, cu implicarea tehnicii din dotarea companiei infanterie motorizată.

Ministrul Apărării, Valeriu Troenco, prezent la eveniment, a înmânat unui grup de militari distincţii ale Armatei Naţionale și diplome de merit pentru rezultatele obţinute în procesul pregătirii de luptă şi disciplină militară.

Valeriu Troenco a verificat dotarea brigăzii „Dacia” și s-a documentat cu procesul de instruire, dar și cu problemele din unitatea militară de la Cahul.

sursa foto: army.md

  • aplicatii cahul -1
  • aplicatii cahul -2
  • aplicatii cahul -3
  • aplicatii cahul -4


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/militarii-din-brigada-dacia-au-desfasurat-aplicatii-demonstrative-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19