Select your Top Menu from wp menus

Milionarii trebuie să depună banii pe care îi au în numerar la bănci pâna la 1 noiembrie

Persoanele fizice care, la data de 1 ianuarie 2012, dispuneau de numerar în suma mai mare de 1 mln. de lei trebuie sa fie confirme existenţa acestor bani prin depunerea numerarului pe conturile bancare si obtinerea extrasului care confirma suma existenta în cont la data de 1 noiembrie 2012.

Potrivit unui comunicat al Fisc-ului , e xtrasul se va anexa la Declaratia cu privire la disponibilul de mijloace banesti, care se va depune pîna la 31 decembrie , curent la inspectoratele fiscale teritoriale.

Numărul superbogaţilor din Republica Moldova, cu o avere de peste 30 milioane dolari, a crescut cu cinci în intervalul august 2011-iulie 2012, la 75.

Averea totală a celor mai bogate 75 de persoane din Republica Moldova este de opt miliarde de dolari şi este mai mare cu circa 20% decât PIB-ul ţării, arată raportul World Ultra Wealth Report Outlook 2012-2013, realizat de Wealth-X.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/milionarii-trebuie-sa-depuna-banii-pe-care-ii-au-in-numerar-la-banci-pana-la-1-noiembrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19